13Aug

Архітектурні програми для Apple Mac

У даній статті ми розповімо про найпопулярніші професійні програми для архітекторів. А також про те, як їх встановити на MacBook, iMac, навіть якщо деякі з них не підтримують macOS. Матеріал стане у нагоді широкому колу професіоналів: архітекторам, дизайнерам інтер’єрів, проектувальникам. У сучасному світі олівець та аркуш паперу давно відійшли у майбутнє, тому виникає необхідність вміти користуватись професійним софтом. Ми допоможемо вам у цьому!

Найкращі архітектурні програми на Мак 

На самому початку перерахуємо популярне програмне забезпечення, яке використовується для професійної діяльності архітекторами та іншими спеціалістами. Приводимо список софту, використання якого є “must have” для профі.

Пакет ArchiCad для macOS

Встановлення Archicad на Mac

Встановлення Archicad на Mac

Найпопулярніша та улюблена програма для архітекторів. Програмний пакет дозволяє моделювати архітектурно-будівельні конструкції, елементи інтер’єру, меблі, ландшафт та ін. Працює за принципом цифрового моделювання об’єктів з використанням параметрів та характеристик реальних предметів. Після проектування відбувається візуалізація готового об’єкту, з якої можливо отримати всі необхідні дані для будівництва. Програма ArchiCad постійно оновлюється, ми пропонуємо встановлення актуальних версій.

Пакет Adobe Photoshop CC для Mac

Встановлення Adobe Photoshop

Хоча дана програма не класифікується як суто архітектурна, проте її функціонал часто затребуваний у роботі архітекторів. Photoshop — це потужний інструмент для роботи з векторною та растровою графікою, на сьогодні є лідером серед графічного софту у світі. Версія CC призначена для роботи у операційній системі macOS, існує твердження, що вона має переваги перед версією для Windows.

Програма SketchUP Pro для Мак 

Встановлення SketchUP Pro 2022

Дане програмне забезпечення вважається простим але функціональним 3D-редактором. Відрізняється легкістю використання, майже не має попередніх налаштувань, характеристики геометричних об’єктів задаються у вікні Value Control Box. Програма має дві версії: безкоштовну SketchUP Make (спрощена), та професійну SketchUP Pro. Постійно оновлюється, ми встановлюємо останні версії.

Autodesk 3ds Max (працює на Mac через Parallels або Boot Camp)

Встановлення 3DS Max на Mac

Найвідоміша програма для 3D-моделювання 3ds Max дозволяє створювати та редагувати тривимірну графіку. На сьогоднішній день — є найпотужнішим інструментом для 3Д-моделювання. Крім архітекторів популярна серед дизайнерів інтер’єрів, художників, спеціалістів які створюють мультимедійні проекти. На жаль, програма не підтримує роботу у macOS, працює тільки у середовищі Windows. Але вихід є — встановлення програми на MacBook, iMac через віртуальні машини Parallels Desktop або Boot Camp. Пропонуємо встановлення Autodesk 3ds Max на Мак!

Autodesk AutoCAD for Mac

Встановлення AutoCAD на Mac

Ще одна популярна програма яка забезпечує автоматизоване проектування 2D та 3D моделювання креслень. Дозволяє створювати та редагувати 2D-геометрію та 3D-моделі, додавати анотації до креслень за допомогою виносок, розмірів, таблиць. Існують версії програми як для Віндовс так і для Макос. Встановлюємо AutoCAD на Мак.

Autodesk Revit (працює на Mac через Parallels або Boot Camp)

Встановлення Revit 2023 на Mac

Встановлення Revit 2023 на Mac

Програмний комплекс призначений для спеціалістів які проектують несучі конструкції, інженерні системи та комунікації будівель. Дозволяє створювати та оновлювати плани поверхів, фасадів, інженерних систем та ін. А також створювати супутню документацію до 3D-моделей. Як і інші продукти Autodesk — працює під управлінням Віндовс, можливо встановити на Макбук, Аймак та іншу техніку Епл за допомогою Parallels Desktop та Boot Camp.

Sweet Home 3D for Mac

Встановлення Sweet Home 3D на Mac

Встановлення Sweet Home 3D на Mac

Кроссформена платформа, яка працює на Windows та macOS. Популярна серед новачків у архітектурній справі, дозволяє легко перетворювати 2D-об’єкти у 3D-моделі. Володіє великою кількістю зручних та простих у використанні інструментів проектування, а також базою готових об’єктів. Існує дві версії: безкоштовна з 100 об’єктами меблів, та платна з 1400 об’єктами. Швидко встановимо або оновимо Sweet Home 3D на ваш Макбук та інші комп’ютери Apple. 

Live Home 3D Pro 3.6.4 

Встановлення Live Home 3D на Mac

Встановлення Live Home 3D на Mac

Потужна та інтуїтивно зрозуміла програма для проектування, популярна як серед початківців, так професіоналів. Відрізняється не тільки великим набором інструментів, але й можливостями експорту у високій UHD якості. Дозволяє експортувати готові ескізи у JPEG, TIFF, PNG и BMP високої роздільної здатності, а також створювати відео та панорами 360 градусів. У нас можливо замовити встановлення Live Home 3D Pro.

Avanquest Architect 3D Ultimate

Avanquest-Architect-3D-Ultimate

Професійний софт для архітекторів, дизайнерів інтер’єру та ландшафту. Дозволяє створювати 3D моделі будівель, кімнат, земельних ділянок. Має встановлений набір шаблонів, бібліотек кольорів, фактур, матеріалів та різноманітних об’єктів. Потужна програма для створення ландшафтів, можливо встановлювати розміри рослинності. Інтегрується та взаємодіє з іншими 3Д програмами. Avanquest Architect 3D Ultimate на вашому Мак дозволить успішно вирішувати професійні завдання!

Chief Architect Premier

Встановлення Chief Architect на Mac

Встановлення Chief Architect на Mac

Дану програму особливо полюбляють початківці, адже вона зрозуміла, має зручний інтерфейс, а також велику бібліотеку готових кліпартів. У базі міститься велика кількість варіантів меблів, посуду, елементів інтер’єру та ін. Софт автоматично створює 3Д моделі готових об’єктів, а також дозволяє їх експортувати у велику кількість форматів для демонстрації. Відрізняється якістю текстур та кольорів. Пропонуємо встановити Chief Architect Premier на вашу техніку Apple Mac.

Встановлення архітектурного софту на Mac у Києві

Сервісний центр Apple BashMac пропонує повний комплекс послуг з встановлення актуальних версій архітектурних програм на техніку Мак у Києві. Встановимо та оновимо необхідні програми, здійснимо резервне копіювання інформації (за необхідністю). Професійна установка Windows на MacBook, iMac через Parallels Desktop або Boot Camp. Гарантуємо швидкість, доступну вартість послуг та якісну, повноцінну роботу програм!

Залишити коментар