05Jan

Ручки Parker з лазерним гравіюванням у Києві

Традиційно ручки та механічні олівці Parker — залишаються одним з найпопулярніших подарунків на Новий Рік або День Народження. Також це бажаний корпоративний презент для співробітників компанії. Щоб зробити подарунок індивідуальним, можливо додати до нього зображення, символ, фірмову символіку завдяки лазерному гравіруванню. Ось декілька простих кроків, як отримати дану послугу.

Як замовити гравіювання на ручках Parker у Києві

Центр лазерного гравіювання BashMac у Києві надає якісні та доступні послуги нанесення зображення, логотипу, тексту на металеві ручки. Приводимо декілька простих кроків до створення унікального подарунку.

Крок 1. Оберіть та придбайте ручку

Найкраще для лазерної гравіровки підходять металеві ручки Parker з однорідною, чистою поверхнею. Колір не має значення, але традиційно користуються популярністю класичні хромовані ручки. Наш партнерський магазин пропонує такі популярні варіанти:

Parker Jotter Standart Black 78 032CH

Лазерне гравіювання на ручках

Parker Jotter має класичний дизайн, литий пластиковий корпус з елементами з нержавіючої сталі та хрому. Придбати можливо у магазині.

Parker Jotter Standart New Red 78 032R

Лазерне гравіювання на ручках

Ручка з класичним дизайном, червоного кольору. Матеріал: пластик, нержавіюча сталь та хром. Придбати можливо у магазині.

Parker JOTTER 17 SS GT GEL 16 062

Лазерне гравіювання на ручках

Кулькова ручка Parker в тонкому корпусі з полірованої нержавіючої сталі з деталями кольору хром. Придбати можливо у магазині.

Parker JOTTER 17 SS CT PCL 16 142

Лазерне гравіювання на ручкахМеханічний олівець в тонкому корпусі з полірованої нержавіючої сталі сріблястого кольору. Ковпачок кольору хром. Придбати можливо у магазині.

Для гравіювання можливо використовувати інші ручки з чистою поверхнею.

Крок 2. Підготуйте ідею зображення або тексту

Ви можете самостійно підготувати зображення або текст для гравіювання, якщо володієте графічними програмами. Необхідно використовувати монохромне (чорно-біле) зображення на однорідному або прозорому фоні. Бажано, щоб файл був векторним.

Ми надаємо послуги створення дизайну для гравіювання ручок. Ви можете завітати до нашого центру з ідеєю, та отримати готовий макет, який буде створено у вашій присутності. Наш дизайнер одразу продемонструє, як буде виглядати готовий виріб.

Крок 3. Завітайте до нашого центру гравіювання

Наш центр лазерного гравіювання знаходиться у самому центрі Києва, поблизу станції метро Площа Льва Толстого, за адресою: вул. Велика Васильківська, 18. Телефон: (050) 412-12-14. Щоб отримати готове замовлення того ж дня, необхідно прийти до 14:00 години, а після 16:00 вже забрати готову ручку.

Вартість гравіювання на ручках Parker

Кінцева ціна на лазерне гравіювання залежить від складності роботи, та від наявності підготовленого макету. При покупці ручки у наших партнерів parker.co.ua, діє знижка на гравіювання 25%. Вартість починається від 250 грн. Чекаємо на вас кожного дня крім вихідних! Наші контакти.

Залишити коментар